Мар’ян Собуля – фортепіано (Польща)

Загальна інформація

Він дуже активний піаніст, виступав на 5 континентах у 38 країнах (Австрія, Аргентина, Австралія, Азербайджан, Бразилія, Канада, Чилі, Китай, Колумбія, Куба, Чехія, Данія, Еквадор, Фінляндія, Франція, Грузія, Німеччина , Ізраїль, Італія, Японія, Йорданія, Казахстан, Киргизстан, Ліван, Мексика, Чорногорія, Нова Зеландія, Перу, Польща, Португалія, Росія, Сан-Марино, Словаччина, Іспанія, Швейцарія, Туреччина, США, Венесуела).

Маріан Собуля виступив у престижних концертних залах: Сіднейський оперний театр, Сала Сао Паоло, Паласіо де Беллас Артес Мехіко, Ліма Гран Театро Націоналій, Каса де ла Музика Кіто, Бетховенгалле в Бонні, Гастіг Мюнхен, Аудиторіо Парко Делла Музика в Римі, Театр Муніципальний Сантьяго де Чилі, Hamer Hall і Ратуша Мельбурн, Денкі Бунка Кайкан Нагоя, щоб назвати лише декілька.

Йому було всього 12 років, коли він вперше зіграв з симфонічним оркестром (Вроцлавська філармонія). Його дебют у симфонічноому оркестры Симона Болівара відбувся у Театрі Терези Каррено в Каракасі у Венесуелі у 2008 році з першим фортепіанним концертом Шопена. Він дає концерти з симфонічними оркестрами світу (Чеська Республіка, Німеччина, Італія, Іспанія, Чорногорія, Росія, Україна, Бразилія, Чілі, Еквадор, Мексика, Перу, Венесуела, Ліван, Австралія). Він виступав з більшістю польських філармонійних оркестрів.

 

Поділитись