Левін Кнайсел – кларнетист

Загальна інформація

Народився у 2001 році  в Берліні і у вісім років розпочав грати на кларнеті.

У 2011  році  Левін став  учнем музичноі гімназіі ім.  Карла Філіпа Еммануїла Баха у Берліні та студентом у HfM « Ганс Айзлер» за основним фахом кларнет у Норберта Мюллера, соло- бас-кларнетиста концертного залу Берліна.

У 2013 році він був зарахований до «Міжнародної академії музично обдарованих учнів Німеччині» . В рамках академії Левін виступав постійно з публічними концертами.

З 2014 є Левін став стипендіатом   фундації «Німецьке музичне життя», яка  запропонувала йому з фондом Кьорбера займатися концертною діяльністю.

Він відвідує майстеркласи у професора Матіаса Мюллера, проф. Сабіни Маєр, проф. Райнера Веле, проф. Фелікса Льоффлера, проф. Ральфа Манно, проф. Йоганнеса Пейтц, проф. Норберта Кайзера.

Левін постійно перемагає:

  1. Федеративну премію у конкурсі «Молодь займається музикою» у соло-, дуетних  та тріо виступах і отримував спеціальні премії.

  2. Він є багаторазовим володарем «ВДР- Класична премія міста Мюнстера».

  3. У 2012, 2014, 2016 та 2017 Левін брав участь у конкурсі Дуссманна Баха – Гімназії. Як лауреат  першої премії у 2017 році він виступав як соліст у концерті Моцарта для кларнету в церкві св. Кайзера Вільгельма у Берліні.

  4. Він отримав наступні відзнаки: це музична премія ім. Ліона у конкурсі кларнетистів німецького кларнетного товариства у м. Ветцлар. У Міжнародному конкурсі інтерпретацій фонду Гаральда Генцмера у музичній вищій школі театру та музики у Мюнхені він отримав І премію, в жовтні 2016 зі своїм дует – партнером  Даніелем Штрайхлером теж став лауреатом І премії.  .

  5. У грудні 2016 року Левін брав участь разом зі своїм дует – партнером  у німецько – японському молодіжному обміні німецького музичного мистецтва та виступав з концертом у Токіо.

  6. У січні 2018 концертував з федеративним молодіжним оркестром ( також як соліст з концертом Моцарта) в Індії.

  7. У травні 2018 він став лауреатом першої премії у федеративному конкурсі «Молодь займається музикою» у категорії кларнет соло. У наступному році він буде стипендіатом фонду Юргена Понто.

У 2018 році Левін виступав як фіналіст з симфонічним оркестром Емзланду.

Фото із сторінки твітер  LewinKneisel

Поділитись