Марта Кузій — піаністка, модераторка

Загальна інформація

Народилася у Львові. Навчатись гри на фортепіано почала в 4 роки. Випускниця Львівської середньої спеціальної музичної школи-інтернату ім.С.Крушельницької та Львівської Національної музичної академії імені М. В. Лисенка.

2009 року отримала стипендію Міністрества Культури Республіки Польща “Gaude Polonia” на удосконалення майстерності у Музичній Академії ім. Кароля Шимановсього в Катовіцах (Польща) під керівництвом одного з найавторитетніших професорів в світі Анджея Ясінського.

У січні 2010 року отримала головну нагороду «Золотий Парнас» на V міжнародному фортепіанному форумі «Bieszczady bez granic» у Сяноку (Польща). До 2019 року викладала у Вроцлавській середній школі музики. Мешкає у Львові.

Лауреат міжнародних та національних конкурсів. Останні роки провадить інтенсивну концертну діяльність, як в сольному і ансамблевому виконавстві, так і у супроводі симфонічного оркестру гастролювала в Україні, Польщі, Словаччині, Австрії, Німеччині, Франції, Швейцарії. Авторка курсу лекцій #MethodQouzii. Співпрацює із платформою ArtForLive.

Поділитись