Наталія Кулеба – альт

Загальна інформація

Народилася 1990 року у Києві.  Впродовж 1997-2009 рр. навчалася в Київській  дитячій академії мистецтв на музичному факультеті. У 2009 році вступила до Національної музичної академії України імені П. І. Чайковского на кафедру струнно-смичкових інструментів (альт)  в клас професора Гаврильця Д. Г.

У 2017 році закінчила асистентуру-стажування. Є лауреатом  міжнародних  конкурсів,  зокрема  “Art of XXI century”,  конкурс ім. Євгена Станковича,  ІІІ міжнародний конкурс виконавців  на струнно-смичкових інструментах ім. Єльського у Мінську та інших. В 2008р. вдосконалювала майстерність в оркестровій академії “musik:landschaft westfalen” під керівництвом  К. Пендерецького.

В 2012 році брала участь в ІV Міжнародній молодіжній академії  країн СНГ,  де пройшла майстер-клас у Юрія Башмета. Концертмейстер групи альтів оркестру Національної філармонії України. З 2017 року працює в камерному оркестрі “Віртуози Києва”.

З травня 2019 року солістка-інструменталістка в Національному будинку органної та камерної музики (квінтет “Київ”). У 2019 році Пройшла майстер-клас  в м. Шаффхаузен (Швейцарія). Також грає в ансамблі сучасної музики Sed contra ensemble. Постійний учасник  фестивалів Kyiv music fest та Kyiv contemporary music  days.

Поділитись