Ронен Ніссан – диригент

Загальна інформація

Ронен Ніссан народився в Ізраїлі. Відомий диригент і аранжувальник.

Його репертуар охоплює твори від духовної музики, симфонічних великих форм до саундтреків блокбастерів і навіть танго-проектів. Музичний директор хору та камерного оркестру м. Тулльн (Австрія), хормейстер хору головної синагоги Відня, диригент New Opera Vienna і Wiener Operntheater.

Як запрошений диригент виступає з Віденським симфонічним оркестром, Berliner Symphoniker, оркестром Німецького радіо, симфонічним оркестром Опольськой філармонії (Польща), Дуйсбурзьким філармонічним оркестром (Німеччина). Після концертів із симфонічним оркестром Bohuslav Martinu Philharmonic (Чехія) був удостоєний Бронзовою медаллю єпископа Нижньої Австрії за його внесок в розвиток духовної музики.

Здійснював постановки в оперних театрах Болгарії Stara Zagora і Veliko Tarnovo Operas.

Його гастрольні маршрути охоплюють міста Австрії, Ізраїлю, Аргентини, Туреччини, Китаю, Ліхтенштейну, Швеції, Іспанії, Польщі, Німеччини.

У себе на батьківщині пан Ніссан відомий як диригент серій концертів для молоді з Ізраїльським філармонічним оркестром, Netanya Kibbutz Orchestra і Ашдодським симфонічним оркестром.

Ронен Ніссан відомий як аранжувальник і гітарист. Він лідер групи з п’яти музикантів, які з успіхом виступали в Австрії, Швеції, Іспанії та Туреччини у докарантинний період.

Ронен Ніссан отримав ступінь магістра в Mannes College Music в Нью-Йорку (США).

 

Поділитись