Чі Хо Хан – фортепіано

Загальна інформація

Корейський піаніст, лауреат численних конкурсів, серед яких 10-й Міжнародний музичний конкурс у Сеулі, Міжнародний конкурс ARD у Мюнхені (II премія), Міжнародний конкурс ім. Ґіни Бахауер (II премія), 11-й конкурс Kissinger Klavierolymp (Німеччина, I премія і глядацький приз), 12-й конкурс Géza Anda в Цюриху, Міжнародний фортепіанний конкурс ім. Франца Шуберта у Дортмунді (II премія і глядацький приз), Міжнародний фортепіанний конкурс ім. Бетховена у Відні, Конкурс ім. Королеви Єлизавети (Брюссель, IV премія) та інші.

Виступав у Відні (Musikverein), Мюнхені (Herkulessaal), Цюриху (Tonhalle), Дортмунді (Klavier-Festival Ruhr), Пекіні (Концертний зал Забороненого міста), Сеулі, Санкт-Перетбурзі й Токіо. Співпрацював з такими оркестрами, як Симфонічний оркестр радіо у Відні, Симфонічний оркестр Баварського радіо, Камерний оркестр Мюнхена, Симфонічний оркестр Петербурга та інші оркестри Німеччини, Франції, Кореї та США.

Навчався у Сеульській вищій мистецькій школі, і згодом у Фолькванґському Університеті мистецтв (Німеччина). Зараз навчається у Вищій школі музики, театру й медіа у Ганновері та у міжнародній фортепіанній академії Lake Como.

(Текст є перекладом статті в англійській Вікіпедії, ліцензія cc by-sa).

Поділитись