Ігнасі Камбра – фортепіано

Загальна інформація

Ігнасі Камбра — один із найвидатніших і найактивніших піаністів Іспанії. Він виступав Карнегі-хол, Кеннеді-центр, фестиваль Равінія. Співпрацював з піаністкою Марія Жоао Пірес, разом вони виступали у Барселоні, Маямі, Ванкувері та Маріїнському театрі з симфонічними оркестрами під керівництвом таких диригентів, як Цун Є, Едуардо Мартуре, Хосеп Понс і Сальвадор Бротонс.

Улюбленець публіки в рідній Іспанії, Ігнасі Камбра концертував у більшості головних концертних залів країни, включаючи Palau de la Música Catalana, Gran Teatre del Liceu and l’Auditori у Барселоні, Auditorio Nacional de Música та Fundación Juan March у Мадриді, Auditorio de Zaragoza та багато інших. Був запрошеним артистом на фестивалі La Pedrera. Виступав на фестивалях Пералада, Шубертіада у Вілабертрані та у мюзиклі Квінсена в Сан-Себастьяні.
Іґнасі є учень Джерома Ловенталя та Матті Рекалліо в Джульярдській школі, а також Камбра має ступінь Університету Індіани та Королівської музичної академії в Лондоні, а також Executive MBA від IESE Business School. На його становлення також вплинули Едвард Ауер, Менахем Пресслер, ОлександрТорадзе та Рустем Хайрудінов.

Поділитись