Камерний концерт: #Їжакпочує

Вівторок 05.11.2019 / 19:00

Внутрішній дворик Львівської копальні кави

Вхід вільний

Опис

Їжак почує!

Як і обіцяли – влаштовуємо концерт для Олег Резанов, студента 2-го курсу Український католицький університет UCuniversity.
Aviatsiya Halychyny / Авіація Галичини спільно з студентами УКУ організували кампанію і зібрали 60 000 грн на слуховий апарат для Олега.
Одягай футболку з їжаком та приходь на концерт струнного квартету, який ми організували спільно з Львівською національною філармонією, щоб Олег спільно з тими, хто підтримав його, зміг послухати класику наживо, в усій красі вже з новим приладом.
Виконавці:
Богдана Дяченко- скрипка
Кульчицький Олександр- скрипка
Піхманець Леся – альт
Литвиненко Денис – віолончель
Про що ця історія?
Хлопець чує лише на одне вухо, а спілкуватись голосом може лише з допомогою апарата. Любить класичну музику, проте слуховий апарат, яким він користувався раніше, спотворював звуки.
А зараз він навчається на другому курсі УКУ, спеціальність – “історія”. Це вже третя спроба здобути освіту, попередні були невдалими, через порушення слуху.
Гроші зібрали за 4 місяці. До кампанії долучилося багато небайдужих людей, а також українські бренди – виробники одягу “Dodo Socks” та “Авіація Галичини”.
Як ми долучилися?
“Авіація Галичини” розробила спеціальний дизайн благодійних футболок #їжакпочує та 100 грн з кожної футболки віддали в поміч цій добрій справі.
Продали 249 футболок і передали Олегові 24 900 грн
Подія відбудеться 5 листопада о 19:00 у внутрішньому дворику Львівська копальня кави.
Вхід вільний
І не забудь свою футболку

Поділитись