Остап Шутко. Вибране…..

Вівторок 24.04.2018 / 19:00

Концертний зал ім. С. Людкевича

50 80 100 120 150

Опис

24 квітня о 19.00 на сцені Львівської філармонії у супроводі оркестру “Віртуози Львова”виступить Остап Шутко (скрипка) з програмою “Вибране…..”

Видатний скрипаль лише раз на рік виступає у Львові, але завжди його концерт – це справжнє свято для усіх любителів музики. Адже його концерти дуже відрізняються від концертів “академічних” музикантів. Це абсолютно новий неповторний формат саме Остапа Шутка. Тут є все: і віртуозна гра, і комунікація з публікою, і гумор, і лотереї, і особлива домашня атмосфера, коли слухач почуває себе як найбажаніший гість на сімейному святі. 
У програмі прозвучать вибрані твори з попередніх концертів, і, звичайно, будуть твори, які прозвучать у Львові вперше. 
Як завжди разом з Остапом Шутком на сцені будуть усі представники його музичної суперсімейки. Це і дружина – блискуча віолончелістка Ольга Шутко і його не менш віртуозні діти. Піаніст Роман, який щойно випустив свій дебютний альбом Piano Explosion, скрипаль Назар, який спробує виграти у тата своєрідний скрипковий батл і віолончеліст Андрій, який хоч і має лише 7 років, вже об’їздив зі своєю маленькою віолончеллю всю Україну. 
Остап Шутко є одним із найвідоміших музикантів нашого часу. Лауреат міжнародних конкурсів, а також отримувач багатьох стипендій і нагород (зокрема від Президента України, Академії Мистецтв України, Королеви Іспанії, ЮНЕСКО, Папи Бенедикта XVII, Муніципалітету Мілана, Amnesty International, Національної Музичної Спілки та ін.). Остап Шутко постійно виступає як соліст та камерний виконавець по всій Європі. У нього багато записів на радіо та ТБ, а диски видані в Україні, Італії та США. 

Поділитись