Хресна дорога Діви Марії

Щороку, в часі Великого посту ми, християни, беремо всі свої гріхи, переживання, хвороби і проблеми, що є нашими життєвими хрестами і в щирій молитві та розкаянні, ступаємо слідом за Ісусом Христом на гору муки і страждань, на гору смерті й відкуплення – Голгофу.
Ця Хресна дорога – Хресна дорога Пречистої Діви Марії - Матері, яка терпіла і страждала разом із своїм Єдинородним Сином на Його страшному шляху.
Солісти Львівської обласної філармонії: Л.Вікарук (сопрано), Н. Грановська (контральто), Н. Яцишин (тенор), Л. Винницька (художнє слово) та Л. Фітьо (режисер-постановник) – запрошують усіх бажаючих долучитися до спільної молитви і співпереживання Христових мук.
Автор сценарію та більшості музичних творів цієї програми Лілія Вікарук, намагалася зосередити увагу слухачів на образі Божої Матері, яка разом із Своїм Сином покірно прийняла волю Небесного Отця. Її велике, повне любові материнське серце, теж зазнало неймовірного болю й страждання та попри це, воно ніколи не залишалося і не залишається байдужим до наших щирих молитов, у яких з вірою і надією ми звертаємо до Неї, випрошуючи для себе Її опіки та заступництва.

Середа 04.04.2018 / 14:00

Камерна сцена (вул. Чайковського, 7, вхід «Каса», третій поверх)

30

Поділитись