«Чарівна шабля»

П’ятниця 04.01.2019 / 15:00

Концертний зал ім. С. Людкевича

50

Абонементи діють

Опис

Новорічно-різдвяна історія «Чарівна шабля»

Добрі історії тішать довго. А в часі новорічних свят трапляються дива і казки оживають! На Миколая, до Різдвяних та Новорічних свят солісти Львівської обласної філармонії разом з режисером Любов’ю Фітьо подарують улюбленим маленьким глядачам чудову музичну казку «Чарівна шабля», а дорослим можливість хоч на хвильку поринути у чарівний світ дитинства.

Історія за сценарієм Софії Майданської вже тішила львівську публіку в 90-х роках і цього року повертається на сцену в оновленому вигляді.  Через 20 років після прем’єри «Чарівна шабля» перетворилася у першу дитячу рок-виставу у філармонії. Казкова атмосфера засвітиться разом зі святковими гірляндами та блискітками снігу надворі. А музика відомих львів’ян Михайла Мануляка та Романа Хабаля  розмалює чарівну історію новими яскравими барвами.

Дійство у казці-виставі розгортаються в Калиновій країні, де живе хлопчик на ім’я Назар. В ніч на святого Миколая, коли Назарко лягає спати, починаються дива… а ви не знали? Так-так, найбільше чудес трапляється з нами уві сні! Назар перевтілюється у дорослого козака та разом зі своїм другом Журавлем розпочинає війну зі злим Перевертнем та його слугами Тарганом-Карганом і Павуками. Перемогти злу силу хлопчикові допомагає не лише Журавель, а й Калина, Ангел, сам Святий Миколая і навіть Чортик, а також – Чарівна Шабля. Врешті все закінчиться перемогою добра, адже сміливість та віра в добро здатні пересилити найглибшу темряву! Сповнена патріотизму, світла й захоплива історія у поєднанні з чудовою музикою подарує маленьким глядачам та їхнім родинам справжнє свято!

Оповідач: Лілія Винницька. Катерина Гринь

Герої: Святий Миколай, Назарчик, Мама, Журавель, Козак, Чортик, Тарган – Карган, Павуки, Калина, Квітка, Горішина, Ангели

Солісти філармонії

 

Поділитись