Без перебільшень сенсаційна подія у Львові!

05.04.2019
Опис

8 квітня! Два концерти поспіль легендарного гурту Океан Ельзи!

Класичний супровід, що втілить камерний оркестр Львівської філармонії «Віртуози Львова» надасть особливого шарму! Диригуватиме клавішник та аранжувальник «Океану Ельзи» Мілош Єліч. До концертної програми увійдуть як популярні пісні «Океану Ельзи», так і декілька інших неочікуваних композицій.

За роялем – лідер гурту! «Більшість своїх пісень я зазвичай пишу під рояль, і понад 20 років моєї творчості мріяв одного разу заспівати їх на сцені саме так, як вони й були створені. Вже в квітні ця моя мрія здійcниться: проведемо низку концертів у великих містах України у форматі, коли я заспіваю наші пісні, акомпануючи собі за роялем», — каже Святослав Вакарчук.

Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова», що народився в стінах легендарної львівської філармонії, от уже 25 років тішить львів’ян якісною і зрозумілою усім класикою. «Віртуози» є музичною візитівкою міста і завжди вражали дуже насиченою та різноманітною програмою — від камерної музики до великих вокально-симфонічних полотен, від бароко до джазу, від музики західноєвропейських класиків до творів метрів сучасної української музики. Постійно руйнують стереотипи і розкривають все нові і нові грані музики!

Тож приходьте і насолоджуйтеся грандіозним звучанням і колосальною енергетикою, що не залишить байдужим нікого із слухачів!

Поділитись


Популярне

22.01.2024 Концерти

VIII Різдвяний благодійний фестиваль коляди та духовної пісні відкрив ансамбль «Високий Замок»

У неділю, 21 січня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Академічний інструме...

05.11.2023 Анонси

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії вирушив у гастрольне турне Нідер...

Традиційно наприкінці року Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львів...

07.11.2023 Концерти

До 45-річчя творчої діяльності Мар’яна Шуневича

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та п...