Львів – всесвітня спадщина ЮНЕСКО. 20 років.

05.12.2018
Опис

Львів – місто унікальне. Самобутня атмосфера, яскравий колорит, багата історія. Розташоване в центрі старенької Європи, місто Лева ввібрало в себе найкращі традиції і, разом з тим, не втратило власної унікальності.  Не дарма ця європейська перлинка приваблює увагу істориків, митців, туристів.

Як підтвердження та визнання культурного та історичного значення Львова, 20 років тому ансамбль історичного центру нашого міста внесено до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО!

З нагоди цієї видатної події 5 грудня 2018 року у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться  Гала-концерт! Звучатимуть арії  найвідоміших оперних шедеврів В.А. Моцарта, Дж. Верді, Дж. Пуччіні, Ж. Бізе, Ж. Оффенбаха й інші композиції, зокрема українського маестро М. Скорика. Серед виконавців українські солісти, добре знані  не лише в Україні, а й на світових сценах.

До участі у цій грандіозній події запрошено наш Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів» під орудою феєричної Оксани Линів – головного диригента опери та філармонійного оркестру австрійського міста Ґрац.

Ми безмежно пишаємося своїм талановитим  мистецьким містом!

 

Поділитись


Популярне

22.01.2024 Концерти

VIII Різдвяний благодійний фестиваль коляди та духовної пісні відкрив ансамбль «Високий Замок»

У неділю, 21 січня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Академічний інструме...

05.11.2023 Анонси

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії вирушив у гастрольне турне Нідер...

Традиційно наприкінці року Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львів...

07.11.2023 Концерти

До 45-річчя творчої діяльності Мар’яна Шуневича

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та п...