Україна 30: літні концерти у Митрополичих садах

11.06.2021
Опис

«Україна 30» – це унікальна серія концертів до 30-річчя Незалежності України, які розкривають всю різномастість форм та жанрів музичної душі України (від етнічної музики до класики), повідомили у «BIGSHOW Agency».

Проект стартує 18 червня із концерту о 19:30 “Легенди Світового Джазу” – спеціальної програми від одних із найкращих джазменів України та східної Європи проекту «ShockolaD».

На сцені творитимуть неперевершені лідери проекту: один з найкращих барабанщиків України Ігор Гнидин; одна з найкращих піаністок Анастасія Літвінюк; блюзмен та грувовий басист Андрій Кохан; молодий та драйвовий саксофоніст з запальними імпровізаціями Андрій Дулиш. І, звичайно, оригінальні та яскраві вокалісти Юлія Швед і Павло Ільницький (якого називають «український Сінатра»).

 

19 червня для гостей виступить філармонійний Академічний камерний оркестр “Віртуози Львова”. 

О 19:30 «Віртуози Львова» зіграють у Митрополичих садах концерт «Від Вівальді до Маккартні».

Музиканти проведуть через чарівний світ музики, починаючи з легких творів творів Штрауса, Моцарта та Вівальді, до композицій, які стали сучасною класикою – творів Пола Маккартні та пісень з улюблених фільмів.

Львівська національна філармонія - Україна 30: літні концерти у Митрополичих садах

 

20 червня в день свята Трійці о 19:30 у Митрополичих садах лунатиме літній джаз.

Одні з найкращих джазменів України зіграють спеціальну джазову програму із улюблених вокальних та інструментальних хітів і стандартів. Програма «Літній Джаз в саду» – це унікальна підбірка хітів Френка Сінатри, Тоні Беннета, Енді Уільямса та  українські ретро шлягери у власних аранжуваннях.

Своїми виступами чаруватимуть Анастасія Литвинюк та Ігор Гнидин (лідери проекту SHOCKOLAD), темпераментний контрабасист Сергій Федорчук та яскрава вокалістка Юлія Швед. Спеціальна гостя – неймовірна музикантка Соломія Чубай.

Унікальність Митрополичих садів полягає в тому, що це закрита територія, яка належить до Святоюрського комплексу, де розташовані Митрополичі палати та дивовижної краси сад, який є перлиною барокового мистецтва поблизу головного Собору міста Лева.

«Найкращі люди з легендарною Музикою в Атмосферному мальовничому  місці з гарним краєвидом на центральну давню історичну частину міста Львова. Запрошуємо вас і ваших друзів! Приходьте, щоб провести разом незабутній вечір! Це буде легендарно! Чекаємо на Зустріч з Вами!», – запрошують організатори.

 

Усі заходи проходитимуть з дотриманням правил безпеки.

 

За матеріалами прес-релізу

Поділитись


Популярне

22.01.2024 Концерти

VIII Різдвяний благодійний фестиваль коляди та духовної пісні відкрив ансамбль «Високий Замок»

У неділю, 21 січня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Академічний інструме...

05.11.2023 Анонси

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії вирушив у гастрольне турне Нідер...

Традиційно наприкінці року Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львів...

07.11.2023 Концерти

До 45-річчя творчої діяльності Мар’яна Шуневича

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та п...