Едуардо Ріос – скрипка

Загальна інформація

21-річний скрипаль Едуардо Ріос є переможцем конкурсу Sphinx Competition у 2015 році. Концертує як соліст, камераліст і оркестровий музикант. З часу його сольного дебюту з Національним оркестром Перу, Едуардо Ріос неодноразово виступав на міжнародній сцені — з Симфонічним оркестром Г’юстона, оркестрами Nashville Symphony, Brevard Concert Orchestra, Colburn Orchestra та ін. З 2013 по 2015 був концертмейстером American Youth Symphony, а з 2015 по 2016 — концертмейстером Young Artists Symphony Orchestra. Також був концертмейстером квартету Alma String Quartet, з яким він брав участь у майстер-класах учасників квартетів Brentano, Emerson та Tokyo String Quartet. Також був концертмейстером Національного молодіжного оркестру Перу.
Едуардо Ріос навчається у консерваторії Колбурн у Лос-Анджелесі та є спів-концертмейстером оркестру Colburn Orchestra. Перед тим він
навчався у Національній консерваторії Перу, а також брав участь у програмах обміну й майстер-класи, зокрема Traveling Notes, літній табір Interlochen Center for the Arts. У 2011 у рамках програми обміну брав участь у навчальних проектах у Вірменії. У 2013 р. брав участь у семінарі New York String Orchestra та двічі виступав у Карнеґі-холі під керівництвом Джеймі Ларедо.

Поділитись