Максим Лимарєв – фортепіано

Загальна інформація

Народився у Львові. Закінчив Львівську середню спеціалізовану школу-інтернат ім. С. Крушельницької (клас Александрової Т.Г.) та Львівську національну музичну академію ім. М. В. Лисенка (у доцентів Чуприк Е.О. та Пижик І.Г.). У 2000 р. поступив у асистентуру-стажування Львівської музичної академії ім. М. Лисенка до проф. Крих-Угляр М.Ю., яку закінчив у 2003 році. Лауреат міжнародних та всеукраїнський конкурсів.

З 2005 року працює у школі ім. С. Крушельницької викладачем відділу спеціального фортепіано та концертмейстером.

У 2015 року нагороджений Почесною грамотою Міністерства культури України за вагомий особистий внесок у розвиток українського музичного мистецтва, сумлінну працю та високий професіоналізм. А у 2017 нагороджений відзнакою (медаллю) Міністерства культури України «За досягнення в розвитку культури і мистецтв».

Крім викладацької діяльності, також активно займається менеджерською діяльністю у сфері культури – є арт-директором низки міжнародних конкурсів:

І та ІІ Міжнародного конкурсу піаністів  «Feurich-Virtuoz», І та ІІ Міжнародного конкурсу юних скрипалів, альтистів та віолончелістів «Львівський віртуоз», І Міжнародного конкурсу виконавців на духових інструментах ім. В. Антоніва та М. Закопця, І Міжнародного конкурсу молодих піаністів «C.Becshtein», Сонатного маратону «Бетховен 250» у рамках KharkivMusicFest – травень 2021 року.

Приймає участь у організації  майстер класів провідних професорів України та Європи у ЛССМШІ.

Поділитись