Матіас Наувелартс – фортепіано (Бельгія)

Загальна інформація

Його вища освіта почалася із навчання у Лювені із Яном Вермюленом. Його випускний виступ на історичному фортепіано Ерарда 1840го року випуску було присвячено польському композитору Фредеріку Шопену. Він отримав диплом із відзнакою як “Магістр Музики”. Крім цього, під час випуску Маттіас отримав звання “Найбільш достойного студента року” у Школі Мистецтв “LUCA”, за його надзвичайний прогрес і розвиток під час навчання. Згодом він навчався у таких визначних артистів як Боян Воденічаров, Крістофер Елтон та Василій Лобанов, Крістіан Безойденхаут та Олексій Любімов.

Теперішній успіх прийшов після випуску у вересні 2018, коли його було обрано для участі у “1му Міжнародному Конкурсі Автентичного Виконавства імені Шопена” у Варшаві, де він грав на фортепіано 19го сторіччя виробництва Ерарда та Плейєля.

Маттіас продовжив вдосконалюватися у камерній музиці та у грі на фортепіано у Віденському Університеті Музики та Мистецтв. У 2019 він дав виступ у домі Шуберта та мав можливість працювати із Анжелою Хьюітт, поглиблюючи знання із роботи з творами Баха.

Наразі він продовжує поглибленне навчання із Жан-Клодом Ванден Ейденом та Яном Вермюленом.

Маттіас отримував престижні нагороди на численних конкурсах у Брюсселі, Шарлерої, Аалсті, давав багато соло та камерних концертів у Німеччині, Бельгії, Нідерландах, Франції, Австрії, Польщі, та мав виступи на Польському Національному Радіо.

Поділитись