Себастьян Перловський – диригент (Польща)

Загальна інформація
Себастьян Перловський закінчив з відзнакою факультети симфонічного та оперного диригування в класі проф. Ян Вінсента Гавела та композицію в Даріуша Януса в Джазовому інституті музичної академії Кароля Шимановського у Катовіце. Він вдосконалював свою майстерність під керівництвом таких майстрів, як: Йорм Панула, Джин Ван, Адріан Ґнам або Юрій Симонов. Лауреат міжнародних конкурсів дириґентів в Атланті, Кордові, Лісабоні, Бухаресті, Гонконзі та ін.
Себастьян Перловський був також номінований на нагороду  музичних критиків та нагороду глядачів “Найкращий диригент Краківської опери за останні п’ять років” та на одну з найпрестижніших нагород – Nestle Salzburg Festival Conducting Award.
Співпрацював з багатьма оркестрами у Польщі та у всьому світі, такими як Sinfonia Varsovia, Sinfonia Iuventus, NOSPR, Оркестр Академії Бетховена, Китайський оркестр Гонконгу та Філармонійний оркестр Джордже Енеску (Бухарест), та із солістами світового класу – Юліусом Бергером, Хосе Курою. У 2016 році був заступником художнього керівника Великого оперного театру у Познані. Також С.Перловскі є викладачем композиції в Музичній академії у Катовіце. Він активно виступає в межах Польщі та за кордоном, реалізовуючи класичні, джазові та музичні симфонічні проєкти.
Себастьян Перловський є артистичним директором та активним учасником Міжнародного фестивалю ім. В.Любомирського.

Поділитись