Звучання Львівської філармонії #34

«Lumière III» [LIVE] [ONLINE]

П’ятниця 29.05.2020 / 18:00

Онлайн трансляція

Вхід вільний

Опис

У вересні 2017 року Львівська філармонія стала головним партнером Goethe-Institut в Україні у проведенні дводенного Фестивалю електронної музики «Unsound Disloсation: Львів».
Фестиваль став однією зі складових довготривалого проєкту, реалізованого Goethe-Institut у співпраці з відомим краківським фестивалем електронної музики «Unsound» у 2016-2018 роках у 9 країнах регіону Східна Європа / Центральна Азія: Білорусь, Грузія, Казахстан, Росія, Україна, Киргизстан, Таджикистан, Азербайджан та Вірменія.

«Unsound Disloсation: Львів» включав два вечори концертів у Львівській філармонії, а також клубну подію у !FESTrepublic. Club.

1-го вересня 2017 року берлінець ROBERT HENKE, також відомий як Monolake і один з творців Ableton, запрезентував у Концертному залі Людкевича свій відомий проєкт «Lumière III», що оперує звуком та лазерами. Хоча на той час «Lumière» вже виконувався по всьому світу, саме у Львові відбулася українська прем’єра цього яскравого дійства.

Запрошуємо до перегляду архівного відео з львівського концерту проєкту «Lumière III», яке доступне на YouTube-каналі «PupZemli Pup Zemli» за цим посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=Cya2AjrQCmY&list=PL-EAIBLpv6NHbd56NY-V4_Ikex74paTtv

І вже традиційно – з вікон Львівської спілки композиторів відбудеться аудіо трансляція цього проєкту на вулицю Чайковського.

 

Пряму онлайн трансляцію забезпечують Сергій Горобець, Юрко Булка .

Поділитись