Сильвестрові рефлексії

П’ятниця 21.12.2018 / 19:00

Концертний зал ім. С. Людкевича

80-150

Абонементи діють

Опис

«Сильвестрові рефлексії» – концерт-подарунок!

Цей проект з’явився 4 роки тому і невпинно набуває популярності. І не лише тому, що завжди тут звучить прекрасна музика близька і зрозуміла для кожного. І навіть не тому, що автори проекту, улюбленці міста Лева «Віртуози Львова» запрошують до участі у концерті найкращих музикантів. А ще й тому, що ця подія, непереможною силою Музики об’єднує серця!

«Сильвестрові  рефлексії» могли народитися лише у Львові! Тільки в цьому фантастичному місті перетинаються різні культури, традиції, історії. Так і зі святами – Різдво ми святкуємо двічі: до Нового року, або Сильвестра, разом з християнами західного обряду і після – з християнами східного обряду.

Проект має на меті об’єднати ці світлі події і відзначити народження Спасителя всім разом!

Тому на концерті звучатиме дуже різна музика: будуть твори європейських класиків, що писали свої шедеври на честь Різдва! Будуть світлі коляди в оркестрових аранжуваннях! Буде прем’єра з тендітною Наталею Кожушко-Максимів (флейта)! Буде знаний, колоритний квартет чарівних бандуристок «Львів’янки»!

А який Сильвестр без сюрпризів і подарунків! Тому ми до самого концерту не розкриємо інтригу, а інакше, який же ж це сюрприз!

А от що ми можемо вам пообіцяти – це прекрасний святковий настрій, радісні емоції і спогади, біля яких ще довго можна буде погріти душу!

Поділитись

Партнери