Завершився прийом заявок на участь у Конкурсі молодих вокалістів імені Василя Сліпака

18.10.2019
Опис

16 жовтня завершився прийом заявок на участь у Конкурсі вокалістів імені Василя Сліпака! Ми щиро раді такій великій кількості охочих позмагатися за пальму першості, адже отримали заявки із багатьох країн світу, серед яких Україна,  Польща,  Австрія, Китай. Усі Індивідуальні запрошення будуть розіслані до першого листопада після відбору учасників за наданими відеозаписами.

КОНКУРС МОЛОДИХ ВОКАЛІСТІВ імені ВАСИЛЯ СЛІПАКА проводиться Львівською Національною Філармонією у співпраці з Департаментом з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА за підтримки Міністерства культури України, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради та Фундації Василя Сліпака.

Метою конкурсу є збереження традицій національної вокально-виконавської школи та її інтеграція у світовий культурний простір, виховання виконавської культури студентів музичних факультетів та відділень навчальних закладів; популяризація та впровадження в активну навчально-виконавську практику вокальних творів українських та західноукраїнських композиторів.

Конкурс відбудеться 15-20 грудня 2019 року у місті Львові. Участь у ньому візьмуть вокалісти у двох вікових категоріях за номінаціями – сопрано, мецо-сопрано, тенор, баритон/бас.

Із детальними умовами участі та підготовки можна ознайомитись на офіційному сайті Конкурсу.

 

 

Поділитись


Популярне

22.01.2024 Концерти

VIII Різдвяний благодійний фестиваль коляди та духовної пісні відкрив ансамбль «Високий Замок»

У неділю, 21 січня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Академічний інструме...

05.11.2023 Анонси

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії вирушив у гастрольне турне Нідер...

Традиційно наприкінці року Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львів...

07.11.2023 Концерти

До 45-річчя творчої діяльності Мар’яна Шуневича

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та п...