Звучання філармонії: події шостого тижня (7-10 травня)

05.05.2020
Опис

У перші дні травня Львівська національна філармонія продовжує цикл онлайн-подій. Вже традиційно із четверга по неділю відбудуться чотири трансляції.

У четвер, 7 травня, до уваги слухачів онлайн-концерт піаніста Йожефа Ерміня. Він відбудеться о 18 год. Переглянути його можна буде на офіційних ресурсах філармонії: на YouTube-каналі та у Facebook.

Виконавець презентуватиме проєкт, який був реалізований у 2016 році на міжнародному фестивалі сучасної музики «Контрасти»: програму концерту складуть фортепіанні твори американського композитора-мінімаліста Філіпа Ґласса.

Для тих, хто цікавиться українською музикою, 8 травня о 18 год, транслюватимуться композиції Мирослава Скорика – Гуцульський триптих та Скрипковий концерт №10 – у виконанні Марка Комонька (скрипка), Академічного симфонічного оркестру філармонії під орудою Тараса Криси.

Традиційно, трансляція відбуватиметься у кількох форматах: на вулицю Чайковського та на сторінках філармонії онлайн.

У суботу, 9 травня, разом із INSO-Львів можна буде насолодитися архівним записом концерту оркестру із відкриття 6-го Міжнародного фестивалю Alfa Jazz Fest на Площі Ринок у Львові з унікальною авторською програмою Вадима Неселовського за участю Лаури Марті під диригуванням Наталії Пономарчук. Вже традиційно події передуватиме живе спілкування з музикантами: Олексієм Коганом, Вадимом Неселовським, Лауром Марті та Аркадієм Шилкопером.

Подія розпочнеться о 17.30 на Facebook-сторінці INSO-Львів із паралельним виводом аудіо з вікон Львівської філармонії на вулицю Чайковського.

Завершить тиждень святковий концерт, приурочений до Дня матері. 10 травня о 18 годині своє мистецтво й натхнення слухачам подарують Оксана Муха, Софія Солофій, Юрій Гадзецький, Наталія Кухар, які виступлять у супроводі чарівних піаністок Аліни Шевченко, Олени Маркевич, а також гітариста-віртуоза Олега Яреми.

Відеотрансляція концерту відбудеться на офіційному YouTube-каналі  Львівської національної філармонії.

Запрошуємо до перегляду!

Поділитись


Популярне

22.01.2024 Концерти

VIII Різдвяний благодійний фестиваль коляди та духовної пісні відкрив ансамбль «Високий Замок»

У неділю, 21 січня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Академічний інструме...

05.11.2023 Анонси

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії вирушив у гастрольне турне Нідер...

Традиційно наприкінці року Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львів...

07.11.2023 Концерти

До 45-річчя творчої діяльності Мар’яна Шуневича

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та п...