Мар’ян Шуневич. Сцена – моя доля.

03.11.2018
Опис
Цьогоріч,  осінь багата на хвилюючі і чудесні події у Львівській національній філармонії! Про концерти, що відбулися 31 жовтня (камерна сцена) і 3 листопада (концертний зал ім. С Людкевича) ми говоримо з особливим хвилюванням і любов’ю. «Осінь з українською піснею» — подія, яку ще довго згадуватимуть у Львові із нотками ніжності в голосі і мрійливою посмішкою на устах.  Адже це була музика, яка не має ані вікових, ані географічних, ані часових меж, адже немає в світі людини, яку б не замилувала українська пісня.

А скільки теплих слів хочемо сказати на адресу нашого ювіляра – Мар’яна Васильовича Шуневича! Людина прекрасної душі і непересічного таланту, завжди зичливий і неймовірно скромний. От уже 40 років на сцені. І, як тихенько за лаштунками поділився з нами Мар’ян Васильович, щоразу виходячи на сцену – хвилюється. Але щойно цей блискучий артист починає співати – хвилювання минає, а глядацька зала не може відірвати від нього очей! Він збирає аншлаги, публіка знає і любить його творчість і довго не відпускає зі сцени. Так було і зараз! Разом із паном Мар’яном на сцені були вірні друзі і колеги, з якими пройдено колосальний творчий шлях – Гурт «Варта 80-х».  У цей святковий день Мар’ян Шуневич був відзначений подякою від міністра культури України Євгена Нищука та Орденом «Єдність та воля». Нагороди вручив відомий громадський діяч Богдан Кунда.

Львівська національна філармонія - Мар’ян Шуневич. Сцена – моя доля. Ще одна визначна подія, яка відбулася 3 листопада і про яку ми не можемо не розповісти. Людина, яку цього разу не було видно на сцені, але завдяки якій все у Філармонії працює злагоджено, а творчий колектив живе і дихає як єдиний організм. Неможливо уявити, яких це вартує зусиль! Наш Генеральний директор Володимир Сивохіп отримав почесну відзнаку – Орден «За розбудову України». Володимире Степановичу, вітаємо! Любимо! Пишаємося!

Поділитись


Популярне

22.01.2024 Концерти

VIII Різдвяний благодійний фестиваль коляди та духовної пісні відкрив ансамбль «Високий Замок»

У неділю, 21 січня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Академічний інструме...

05.11.2023 Анонси

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії вирушив у гастрольне турне Нідер...

Традиційно наприкінці року Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львів...

07.11.2023 Концерти

До 45-річчя творчої діяльності Мар’яна Шуневича

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та п...