Розмаїття експресії звуків флейти Ани де ла Веґи – 19-20 травня на фестивалі «Віртуози»

10.04.2018
Опис

19 та 20 травня у Львівській обласній філармонії виступатиме австралійська флейтистка Ана де ла Веґа. Молода зірка не вперше побуває в Україні з концертом, а цього року виступить в рамках XXXVI Міжнародного фестивалю музичного мистецтва «Віртуози», який традиційно охоплює травнево-червневі дні у Львові.

Ана де ла Веґа закінчила Сіднейський університет та Conservatoire Supérieur у Парижі. Після випуску вона здобула статус головної флейти у Orquestra Sinfonica do Norte в Португалії, а згодом працювала у німецьких оркестрах EPK Europa Philharmonie (Баден-Вюртемберг) та Philharmonie der Nationen (Гамбург). У Лондоні Ана де ла Веґа заснувала London International Players – ансамбль, який об’єднує найкращих молодих музикантів світу. Флейтистка виступала у найвідоміших концертних залах, серед яких – Wigmore Hall, Cadogan Hall, Kings Place London, Tonhalle Dusseldorf, Berlin Philharmonie, Konzerthaus Berlin, Laeiszhalle Hamburg і Opera Bastille Paris.

У Львові флейтистка виступить двічі. 19 травня вона братиме участь у концерті «МОЦАРТMOZARTМОЦАРТ» зі скрипалем Даніелем Рьоеном та Академічним камерним оркестром «Віртуози Львова» під батутою Сергія Бурка. Класична програма вечора – два концерти й серенада-ноктюрн.

20 травня у програмі «Чарівна флейта» для двох Ана де ла Веґа солюватиме у дуеті з Даніелем Рьокеном. Різноманіття творів цього вечора міститиме сонати, каприси, варіації з відомих опер, авторства Моцарта, Дебюссі, Венявського, Бетховена, Глюка, Леклера та Гоффмайстера.

Концерти Ани де ла Веґи відбудуться за підтримки Посольства Австралії в Україні.

Поділитись


Популярне

22.01.2024 Концерти

VIII Різдвяний благодійний фестиваль коляди та духовної пісні відкрив ансамбль «Високий Замок»

У неділю, 21 січня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Академічний інструме...

05.11.2023 Анонси

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії вирушив у гастрольне турне Нідер...

Традиційно наприкінці року Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львів...

07.11.2023 Концерти

До 45-річчя творчої діяльності Мар’яна Шуневича

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та п...