Фуджіко Хемінг – легенда фортепіано у Львові!

27.08.2019
Опис

14 вересня за підтримки посольства Японії в Україні до Львова знову завітає Фуджіко Хемінг – шведсько-японська піаністка, яка вже майже 70 років успішно продовжує свою концертну діяльність!

На її рахунку сотні концертів та співпраця із оркестрами і диригентами в усіх куточках світу, понад 20 компакт-дисків, чотири із яких стали «золотими». Фуджіко Хеммінг була нагороджена престижною японською премією Gold Disc Awards у номінації «Класичний альбом року». Цю премію вона отримувала чотири рази – досі такий успіх не перевершений іншими музикантами. У 2010 році після виступу піаністки в день закриття Фестивалю ім. Ф. Шопена публіка аплодувала стоячи, про що потім написали газети «Zycie Warszawy» та «The New York Times».

У Львові Фуджіко Хемінг виконає відомі віртуозні композиції: фортепіанні сонати Д. Скарлатті, етюди, ноктюрн та полонез Ф. Шопена, етюд №6 із «Великих етюдів за Паганіні» Ф. Ліста. У супроводі Академічного оркестру Львівської національної філармонії, який виступить під орудою японського диригента Міцунобу Такая, піаністка інтерпретуватиме Концерт № 21 До мажор, K. 467, В. А. Моцарта. Програма вечора також включатиме знамениту увертюру до опери «Весілля Фіґаро» В. А. Моцарта.

Детальніше про подію: Легенда фортепіано у Львові 

Квитки за посиланням: https://gastroli.ua/events/videnski-neznaiomtsi-31-08

Поділитись


Популярне

22.01.2024 Концерти

VIII Різдвяний благодійний фестиваль коляди та духовної пісні відкрив ансамбль «Високий Замок»

У неділю, 21 січня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Академічний інструме...

05.11.2023 Анонси

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії вирушив у гастрольне турне Нідер...

Традиційно наприкінці року Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львів...

07.11.2023 Концерти

До 45-річчя творчої діяльності Мар’яна Шуневича

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та п...