Вихідні із музикантами з Японії та Аргентини

17.09.2019
Опис

14 та 15 вересня на сцені Львівської національної філармонії відбулося дві події, які вражали, захоплювали та принесли чимало позитивних емоцій для численних гостей!

У суботу, 14 вересня, із сольним концертом виступила Фуджіко Геммінг, японська піаністка, кар’єра якої триває вже близько 70 років та охоплює десятки міст світу! В її інтерпретації прозвучали відомі композиції світової класики, серед яких твори Д.Скарлатті, Ф.Шопена, Ф.Ліста, В.А.Моцарта. Виступ піаністки зібрав повний зал, а слухачі неодноразово вітали її та аплодували їй стоячи!

Подія відбулась за підтримки за підтримки посольства Японії в Україні та за участі Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії (диригент – Міцунобу Такая).

У неділю, 15 вересня, на сцені філармонії панувала феєрія танцю. Із новою програмою до Львова завітав аргентинський диригент Раміро Аріста. Вона поєднала знакові композиції румунської музики (Джордже Енеску та Теодора Рогальського) із запальною музикою латиноамериканських майстрів. Усі композиції прозвучали у виконанні Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії.

Захоплені фанатки харизматичного диригента з нетерпінням чекали цього вечора, щоб ще раз побачити улюбленця на сцені. Також чимало було охочих особисто познайомитись із музикантом!

Тож з нетерпінням будемо чекати Фуджіко Геммінг та Раміро Арісту із новими концертними програмами!

 

Поділитись


Популярне

22.01.2024 Концерти

VIII Різдвяний благодійний фестиваль коляди та духовної пісні відкрив ансамбль «Високий Замок»

У неділю, 21 січня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Академічний інструме...

05.11.2023 Анонси

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії вирушив у гастрольне турне Нідер...

Традиційно наприкінці року Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львів...

07.11.2023 Концерти

До 45-річчя творчої діяльності Мар’яна Шуневича

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та п...