Музика, що єднає

25.02.2019
Опис

«Мистецтво об’єднує» – давно усім відома, затерта фраза, яка набула сенсовності 23 лютого у Львівській національній філармонії.

В цей вечір відбулося не лише свято грандіозної музики! Відбулося єднання двох географічно протилежних куточків нашої чудової країни, двох мистецьких просторів, двох колосальних музичних колективів.

За підтримки Національної концертної агенції «UKR Artists» львів’яни стали свідками музичної події, унікальної за своїм масштабом та форматом. «Nova Sinfonietta ArtConnect» – це не просто концерт чи творчий задум. Це міцний міст, що об’єднує на засадах щирої дружби та любові до мистецтва.

Вперше у Львові на одній сцені виступили одразу 2 камерних оркестри: знаний львівський колектив «Віртуози Львова» та молодий амбітний оркестр з Харкова «Nova Sinfonietta».

Солісти світової слави – скрипаль Марко Комонько та піаніст і диригент Станіслав Христенко вражали віртуозністю! Наповнювали простір такою колосальною енергетикою, що в залі не залишилося жодного байдужого глядача! Музиканти на сцені і слухачі у залі слухали і дихали в унісон. Це було справжнє єднання, а не просто слова!

Фото та відео Анастасія Іванова

Світлини з концерту

Поділитись


Популярне

22.01.2024 Концерти

VIII Різдвяний благодійний фестиваль коляди та духовної пісні відкрив ансамбль «Високий Замок»

У неділю, 21 січня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Академічний інструме...

05.11.2023 Анонси

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії вирушив у гастрольне турне Нідер...

Традиційно наприкінці року Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львів...

07.11.2023 Концерти

До 45-річчя творчої діяльності Мар’яна Шуневича

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та п...