Ліна Костенко – 88

Понеділок 12.03.2018 / 19:00

Концертний зал ім. С. Людкевича

70-260

Опис

12 березня у Львівській обласній філармонії вечір вишуканого українського романсу та неперевершеної поезії присвячений 88- річчю геніальної ЛІНИ КОСТЕНКО нова програма.
Дзеркало Ліни Костенко – впродовж років правдиве і без дефектів. Мабуть, це і є змістом життя великої поетеси впродовж років оберігати гуманітарну ауру нації в первісному і сакральному стані.

12 березня о 19 год.у Львівській обласній філармонії у програмі ”Весна підніме келихи тюльпанів” через український романс і поезію усі потребуючі правди і самоідентифікації матимуть можливість зазирнути у дзеркало творчості Ліни Костенко, пізнати себе і вкотре переконатись в досконалості українського слова та відчути чистоту струн душі , які aодізвуться на спів Сергія Мороза, Ігоря Якубовського та дуету “Простір музики” з Києва, Павла Тютюнника з Донбасу, Зої Слободян з Івано-Франківська, Лариси Бережан з Чернівців – виконавців бардівської пісні, Лауреатів Всеукраїнських фестивалів та конкурсів. Поетичну музику Ліни Костенко представлять легендарна артистка театру і кіно, Народна артистка України – Раїса Недашківська, Народний артист України харизматичний – Степан Глова.
НЕ ЗВОЛІКАЙ, НЕ ПРОПУСТИ КРАЩУ МИСТЕЦЬКУ ПОДІЮ РОКУ!

тел. для довідок: 067-67-333-09, 050-139-15-77 Ви можете легко замовити і придбати квитки на вечір вишуканого українського романсу та неперевершеної поезії присвячений 88- річчю геніальної ЛІНИ КОСТЕНКО, сплативши їх будь-яким зручним для вас способом: через інтернет – банківською картою VISA / MasterCard, або готівкою в касах міста.Замовляйте квитки в один клік!

З Gastroli.ua – це легко, швидко і надійно!

Поділитись