Класика дітям! Львівська філармонія на KIDS OPERAFEST у м. Тульчин

01.06.2019
Опис

З великою приємністю та вдячністю колективи Львівської національної філармонії беруть участь у заходах, що мають за мету популяризацію українського класичного та сучасного мистецтва, збереження музичних традицій світової музичної культури.

Неймовірною нагодою є виступи наших артистів на міжнародному фестивалі OPERAFEST TULCHYN – 2019, що відбудеться 04 – 09 червня 2019 року у м. Тульчин Вінницької області. Організаторами цього важливого й естетичного дійства є Благодійний фонд сприяння розвитку талантів Поділля та Тульчинська міська рада.

Окремою радістю і гордістю для нас є можливість долучитися до першого в Європі оперного фестивалю для дітей KIDS OPERAFEST! Лише уявіть, друзі: оперне мистецтво для діток! Це ж грандіозна ідея, яка приречена на тріумфальний успіх! Адже, діти відкриті до щирого істинного мистецтва! Діти не лукавлять, а сприймають світ широко відкритою душею! Маленькі глядачі є нашим майбутнім, яким так хочеться подарувати найкращі зразки світового мистецтва, навчити сприймати і розуміти коштовну класичну музику!

На фестивалі прекрасні львівські колективи, а саме Академічний симфонічний оркестр, Академічний камерний хор «Глорія» та Академічний галицький камерний хор, представлять вишукану програму:  чудесну добірку під назвою «Кольори вітру»; концерт «Гала опера»; ораторію Р. Шумана «Рай і Пері» та мюзикл Дж. Стеймана «Танець Вампірів».

Велика подяка за фінансову підтримку у такій важливій ініціативі спонсору фестивалю – Агроіндустріальному холдінгу МХП! Без вашої допомоги ми б не впоралися!

Дякуємо за честь виступати на OPERAFEST TULCHYN – 2019! А особливо за можливість доторкнутися до майбутнього – до розвитку культури серед діток та молоді! Успіху нам усім!

Поділитись


Популярне

22.01.2024 Концерти

VIII Різдвяний благодійний фестиваль коляди та духовної пісні відкрив ансамбль «Високий Замок»

У неділю, 21 січня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Академічний інструме...

05.11.2023 Анонси

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії вирушив у гастрольне турне Нідер...

Традиційно наприкінці року Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львів...

07.11.2023 Концерти

До 45-річчя творчої діяльності Мар’яна Шуневича

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та п...