Музика, яка об’єднує

Четвер 18.10.2018 / 19:00

Церква Різдва Пресвятої Богородиці (пр. Червоної Калини, 70)

Вхід вільний

Опис

18 жовтня о 19:00 в Церкві Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові пройде концерт класичної музики за ініціативи та участю Академічного симфонічного оркестру «INSO-Львів» Львівської національної філармонії під керівництвом австрійського диригента Шандора Карої (м. Відень).
В концерті прозвучать твори видатних композиторів 18 – 19 століття. Гості вечора зможуть насолодитись гармонійною та життєстверджуючою музикою Вольфганга Амадея Моцарта, «Серенадою для струнного оркестру» Петра Чайковського, написаною в стилі Моцарта, а також твором музичного бунтівника Ігоря Стравінського, чий життєвий шлях пов’язаний з Україною.
Окрім суто естетичної складової захід матиме соціальне значення та мету: він відбудеться в рамках відзначення 100-ліття Листопадового Чину та утворення ЗУНР. Шануючи історію та героїв, які виборювали Незалежність України в минулому, ми пам’ятаємо про сучасних Героїв – наших захисників, які сьогодні, ціною власного життя, боронять наше право на життя в незалежній, квітучій та сильній Україні! Колектив Академічного симфонічного оркестру «INSO-Львів», який з перших днів війни підтримує та допомагає українським військовим, зокрема, 80-й окремій аеромобільній бригаді, в рамках концерту зініціював проведення збору коштів на лікування пораненого в зоні бойових дій воїна, який потребує невідкладної операції, що врятує йому життя – життя однієї людини, яка врятували сотні, тисячі…
Вхід на концерт безкоштовний.

Єднаймося! Пам’ятаймо! Діймо!
Тільки разом ми – сила! Тільки об’єднавшись Україна переможе!

Поділитись