Гастролі Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії у Китаї

14.01.2020
Опис

Не менш насиченим був кінець грудня та початок січня в Академічного симфонічного оркестру Львівської філармонії, адже в період 18 грудня – 3 січня колектив перебував у Китаї.

Це була перша поїздка колективу до цієї республіки. В різних містах країни музиканти виступили на одинадцяти концертах.

Турне тривало три тижні, впродовж яких колектив виступив у найбільших концертних залах Китайської народної республіки. Репертуар подій складали композиції Й. Штрауса, Й. Брамса, А. Дворжака, Л. ван Бетховена, Я. Сібеліуса, а також і китайська музика.

Львівська національна філармонія - Гастролі Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії у Китаї

Нагадаємо, що на початку гастролів оркестр вже зумів “підкорити” три вершини! Першою став тріумфальний виступ на головній сцені Китаю 20 грудня у Beijing Concert Hall у Пекіні. Диригував Володимир Сивохіп. Окрім цього масштабного концертного залу, колектив також дав ще два концерти (19, 25 грудня) у столиці Республіки у мистецьких центрах цього масштабного міста.

Львівська національна філармонія - Гастролі Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії у Китаї

Афіша концерту АСОЛНФ у Пекіні. Диригент- В.Сивохіп

Другою вершиною, безумовно, був концерт у Shengjing Grand Theater (21 грудня) у Шеньяні. Диригував Фан Тао. А третьою і не менш фантастичною вершиною став підйом оркестру на Велику Китайську стіну!

Львівська національна філармонія - Гастролі Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії у Китаї

Далі колектив мандрував іншими містами Китаю. Цими «зупинками» впродовж 27 грудня – 2 січня були Джуронг, Яньтай, Цзінань, Чженьцзян, Нанкін та Фошань. Виступав колектив у масштабних культурних центрах, театрах та концертних залах вищевказаних міст.

Усі події за участі колективу мали неабиякий успіх та постійно збирали шквал емоцій і аплодисментів у публіки. Також планується подальша міжкультурна співпраця країн.

Поділитись


Популярне

22.01.2024 Концерти

VIII Різдвяний благодійний фестиваль коляди та духовної пісні відкрив ансамбль «Високий Замок»

У неділю, 21 січня у храмі Різдва Пресвятої Богородиці Академічний інструме...

05.11.2023 Анонси

Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львівської філармонії вирушив у гастрольне турне Нідер...

Традиційно наприкінці року Академічний симфонічний оркестр INSO-Львів Львів...

07.11.2023 Концерти

До 45-річчя творчої діяльності Мар’яна Шуневича

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток та п...