Музика для всіх

Концертний зал ім. С. Людкевича

Вівторок 17.09.2019 / 19:00

Концертний зал ім. С. Людкевича

80-300

Абонементи діють

Опис

Рівно 25 років тому учасники Академічного камерного оркестру “Віртуози Львова” збиралися на свої перші репетиції! З тих пір пройшло вже чимало часу, а цей колектив став одним із провідних в Україні! За його плечима сотні виступів у різних куточках світу, співпраця із кращими музикантами, та просто безмежний репертуар, що поєднав шедеври класичної та популярної музики. Весь цей час мистецьким керівником та диригентом оркестру є Сергій Бурко!

Проект “Музика для всіх” приурочений цій знаменній даті. Його назва з’явилася невипадково, адже саме таку назву мав один із найуспішніших та найпопулярніших проектів оркестру – цикл із трьох компакт-дисків, записаних “Віртуозами Львова”. Їх власниками якого стали поціновувачі музичного мистецтва із всього світу!

Програма святкового вечора стане своєрідною ретроспективою та включатиме композиції, які впродовж цих десятиліть стали для «Віртуозів Львова» надзвичайно важливими та які неодноразово ними виконувались: це відомі композиції класичної музики та «золоті» хіти із репертуару оркестру, що сформують два відділи концертів відповідно!

Серед них, «Симфонія для струнного оркестру №10 сі мінор Ф. Мендельсона, яку в свій час привіз відомий литовський диригент і наш прихильник Саулюс Сондецкіс, та яка з тих пір стала невід’ємною частиною репертуару оркестру» – розповів мистецький керівник та головний диригент «Віртуозів Львова», Сергій Бурко.

 

Виконавці :

  • Академічний камерний оркестр “Віртуози Львова”
  • Сергій Бурко, художній керівник та диригент
  • Володимир Дуда, керівник-концмейстер
  • Андрій Карп’як, флейта
  • Ярема Павлів, скрипка
  • Оксана Гаргай, скрипка
  • Ігор Мацелюх, флейта Пана

 

У програмі популярні твори європейських та українських композиторів, ексклюзивні хіти з репертуару оркестру.

Поділитись